Golvslipning Bromma

Välkommen att boka golvslipning i Bromma hos oss på ParkettDesign AB. Vi har över 5000 nöjda kunder, och det firar vi med att erbjuda nöjd kund-garanti på våra golvbehandlingar. Spana in våra metoder och låt vår specialist Johan Eklund komma och besikta ditt golv.

Har ditt golv börjat se ojämnt och missfärgat ut? Eller är du kanske ute efter att ge ditt parkettgolv en ny finish? Vi utför golvslipning i Bromma med omnejd och erbjuder en rad olika förmåner för att våra kunder ska bli nöjda. Att vi får så goda omdömen beror på att vi är specialister på det vi gör, men också att vi har en schysst kundpolicy.

Så här arbetar vi för att du ska bli nöjd:
- Vår besiktning är helt gratis
- Våra offerter är inte bindande
- Vi erbjuder nöjd kund-garanti
- Vi är 100 % transparenta i prissättning
- Vi gör ett återbesök när jobbet är klart

Vi är erfarna med golvslipning Täby
Söker du golvslipning Täby? Välkommen till oss!
Golvslipning med schysst golvslipning pris per kvadrat

Garanterat proffsig golvslipning i Bromma

Repor, möbler som dragits mot golvet och missfärgningar från solljus eller spillda vätskor. Det finns många saker som gör att ett parkettgolv börjar se trist och slitet ut. Många upplever att plankorna börjar sjunka inåt eller att skruvar börjar bukta ut, eller att det bildas större springor i golvet.

En professionellt utförd golvslipning i Bromma innebär för oss en djuprengöring, slipning och väl genomförd efterbehandling. Du kan själv välja mellan lackering, oljning eller hårdvaxning när vi bokar tid hos oss. Vår specialist kommer hem till dig för att titta på just ditt golv. Efter att han har besiktat golvet kommer han kunna ge dig en prisuppskattning på vad vårt jobb skulle kosta, och ungefär hur lång tid det skulle ta att utföra det. Du kan sedan i lugn och ro ta ställning till offerten: den är aldrig bindande.

Vår golvslipning i Bromma leder sällan till merkostnader och är snabbt genomförd. Efter att vi gjort en behandling av ditt golv, kommer vi och besiktar jobbet igen för att kolla att allt gick rätt till. På det sättet ökar vi transparensen för dig, och vi kan garantera en tryggare affär. Välkommen att boka tid redan idag.

Boka tid idag