Golvslipning Nacka

Behöver du hjälp med golvslipning i Nacka, eller vill du att vi ska komma och lägga parkettgolv? Inga problem. Vi på ParkettDesign AB utför dagligen prisvärd och professionell golvslipning i Nacka. Hos oss får du garanterat ett schysst resultat med hjälp av våra proffs. Vi har nöjd kund-garanti och F-skatt – med oss gör du alltid en trygg, transparent affär.

En golvslipning i Nacka tar inte lång tid, det är efterbehandlingen med torktiderna som brukar ta lite mer tid. Uppskattningsvis tar hela jobbet ungefär en vecka. Det är värt den väntan: ett välmående parkettgolv får en lång livslängd. Med rätt slipning och regelbunden skötsel har du en frisk och stark parkett som kommer öka din bostads trivsel och marknadsvärde med tusentals kronor.

Det vi erbjuder:

- Helt kostnadsfri besiktning

- Full transparens

- Aldrig bindande offert

- 30 års erfarenhet

- Nöjd kund-garanti

- F-skatt

- ROT-avdrag

Vi är erfarna med golvslipning Täby
Söker du golvslipning Täby? Välkommen till oss!
Golvslipning med schysst golvslipning pris per kvadrat

Vad kostar en golvslipning i Nacka?

Ett slitet parkettgolv kan yttra sig i form av synbara fläckar, repor från möbler, tydligt försämrad ytstruktur som utstickande skruvar samt plankor i ojämn höjd. En del hör av sig till oss för att de helt enkelt vill att vi ska ge golvet en snyggare finish. Vi erbjuder olika typer av paket när vi utför en golvslipning i Nacka. För att vi ska kunna göra en rimlig prisuppskattning kommer vår besiktningsman och tittar på just ditt golv och vilka eventuella utmaningar och möjligheter som finns. Sedan diskuterar ni med varandra om vilken omfattning ni vill att vi ska slipa golvet åt er.

Vi har allt från bronsbehandling och ända upp till det vi kallar diamantbehandling, vilket innebär full renovering med oljad, lackerad eller hårdvaxad yta. Besiktningsmannen ger därefter en prisuppskattning som ni i lugn och ro får tid att ta ställning till. Våra offerter är aldrig bindande. Med rätt kunskap, 5000 nöjda kunder och med vår breda erfarenhet av golvslipning Nacka kan vi nästan garantera att du kommer bli nöjd med vårt jobb. Om inte, så har vi nöjd kund-garanti.

Kontakta oss om du har några ytterligare frågor, så ser vi till att vara dig behjälplig. Välkommen!

Boka tid här