Golvslipning Täby

Letar du efter en seriös och transparent hantverkare som utför golvslipning i Täby? Välkommen till oss. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och vet vad din parkett behöver för ett långt och hållbart liv. Vi garanterar ett bra resultat med hjälp av vår nöjd kund-garanti.

Har ditt golv börjat få en ojämn struktur med trista fläckar och repor från möbler och slitage? Då är det dags för en renovering. Vi på Parkett Design AB erbjuder golvslipning i Täby med omnejd, och har en rad olika paket och alternativ till dig. Boka tid hos oss, så kommer vår besiktningsman och gör en uppskattning på ditt golvs utmaningar och möjligheter. Efter det kommer du att få en prisuppskattning som du kan ta ställning till. Våra offerter är inte bindande. Dessutom ställer våra kunder höga krav, och därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti. Vi gör ett till besök efter att behandlingen är klar, där vi kollar att jobbet blev bra gjort.

Boka golvslipning i Täby hos oss och få:

- Kostnadsfri besiktning

- En genomgående transparent affär

- Ingen bindande offert

- Nöjd kund-garanti

- ROT-avdrag

Vi är erfarna med golvslipning Täby
Söker du golvslipning Täby? Välkommen till oss!
Golvslipning med schysst golvslipning pris per kvadrat

Hur lång tid tar det att slipa golv?

En av de vanligaste frågorna vi får är hur lång tid en golvslipning Täby brukar ta. Vi brukar säga att själva slipningen inte tar särskilt lång tid, det brukar vara efterbehandlingarna som tar längre tid. Beroende på vilken typ av efterbehandling du vill ha på din slipning, om det är lackering, hårdvaxning eller oljning, så tar det olika tid att lägga alla lager och låta dem torka efter varje gång.

Vad kostar golvslipning i Täby?

När vår besiktningsman kommer över till dig för att titta på ditt golv, kommer du också få komma med önskemål om vilken typ av behandling du vill ha. Vill du ha en enklare behandling som inte kräver mycket efterarbete, eller vill du att vi ska utföra en mer genomgående polering och finish efter att vi slipat ditt golv? Det är många faktorer som spelar in när vi gör en prisuppskattning, men vi är alltid 100% transparenta med vilket som kostar vad.

Vår prisvärda golvslipning i Täby sker alltid på ett professionellt sätt. Vi har slipat golv i över 30 år, med många nöjda kunder genom åren. Bli en du med. Välkommen!


Boka tid idag